Stargate Experience

Zondagmorgen inloop 9.30 uur.

Datum : 05 mei 2019
Locatie : Breda, Zuiderlicht Centrum voor Bewust Leven, Kloosterlaan 138-A 4811

Start 10.00 uur, bijdrage 25 Euro, aanmelden info@levensinzicht.com of via contactformulier www.levensinzicht.com

Op deze zondagmorgen wordt er gemediteerd met een fysieke Stargate en worden de aanwezigen uitgenodigd te relaxen in de heerlijke energie die gecreëerd zal gaan worden. Het aanwezig zijn tijdens een Stargate meditatie werkt door op het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam. Door de intentie van de groep wordt de Sterrenpoort (Stargate) gevoed en zal haar frequentie verhogen naar de hogere dimensies. Bij iedereen, aanwezig in dezelfde ruimte, wordt het eigen energieveld mee verhoogd. De multi dimensionele energie vanuit de Sterrenpoort raakt iedereen op een diep niveau.

Over de hele wereld wordt met de sterrenpoort gewerkt. Veel mensen hebben aangegeven het volgende te hebben ervaren na een Sterrenpoort ervaringsbijeenkomst: • healing en nieuwe balans in het fysieke lichaam • helderheid en beter inzicht in diverse zaken/problemen • diepe rust, • wegnemen van stress • healing capaciteiten geactiveerd of toegenomen • spontane activering van het innerlijk weten • bewustwording van het grotere geheel • manifestering van synchroniciteit in het leven

Het prettige van de Sterrenpoort ervaring is dat je eigenlijk zelf niets anders hoeft te doen, dan relaxt te luisteren, aanwezig te zijn en de Lichtwezens die bij ons willen zijn uit te nodigen. De meest gehoorde ervaring na een Sterrenpoort ervaringsavond is dat men een gevoel heeft van blijdschap.

Enkele ervaringen van deelnemers na het bijwonen van een Stargate avond: • De meditatie heb ik ervaren als een gewaarworden van liefde, kracht, troost, compassie, vrede en speelsheid – zo puur, mild, intens en krachtig in eenvoud. • Het voelde als een bad van heling met volledige acceptatie van mij als persoon. Heel bijzonder en mooi! • Mijn linkerknie heb ik niet meer gevoeld, wat heel fijn is. Ik had best veel last van die knie de laatste tijd. Je weet misschien dat mijn rechterknie een kunstknie is en dat er bij de linkerknie ook al helemaal geen kraakbeen meer zit. Zolang ik geen onhoudbare pijn heb wil ik een tweede prothese uitstellen. Dus ik ben heel dankbaar wat de meditatie maandag met me heeft gedaan. Voor mij had de meditatie iets magisch. Ik kan het niet verder uitleggen. Ik heb de trilling gevoeld en dat voelde als vertrouwd. • Het is mij opgevallen dat ik afgelopen drie weken na de Stargate Experience, hele bijzondere dromen heb. Helaas niet opgeschreven, maar ik word steeds verbaasd wakker. Ik ga ze dus nu wel opschrijven • De meditatie heb ik ervaren als heel krachtig. Ik kon makkelijk door alle lagen heen stromen. Vooral het in contact komen met de energieën van de Opgestegen Meesters vond ik heel bijzonder en het versmelten met hun essentie was heel ontroerend en toch ook weer heel vertrouwd. • Voor mij had het iets vertrouwds. Ik voelde sensaties bij het afzonderlijk aanroepen van verschillende Opgestegen Meesters. • Diep ontspannend en het voelde als een warm bad. • Omhoog gaan door de dimensies heb ik ervaren als een soort buis, donker van binnen, wervelende energieën aan de buitenranden met een oneindige lengt het universum doorkruisend. Ik zag mijzelf omgeven door een bal van energie, voelde me volkomen veilig en nieuwsgierig naar de dingen die komen zouden. Ik zag mezelf steeds kleiner worden tot nagenoeg een stipje omgeven door een steeds grote wordend veld. Heb de Liefde kunnen ervaren en dit nog dagen bij me gevoeld.

Bijdrage 25 euro, aanmelden via mijn mailadres info@evensinzicht .com of het contactformulier van mijn website www.levensinzicht.com..

Ga ik je zien bij een van de Stargate Experiences?

VERZOEK: wil je alsjeblief enige tijd voor de start aanwezig zijn? Inloop vanaf 19.30 uur. Je hebt dan even tijd om te 'landen' en te betalen. Ik wil graag om 10.00 uur beginnen! Meer informatie over INZICHT Lessen over Leven

Meer informatie over INZICHT Lessen over Leven