Hobbyklei.nl in Spijkenisse

Hobbyklei.nl: Voor iederen zijn hobby.

Over Hobbyklei.nl

Hobbyklei.nl valt onder de rubriek hobbywinkel uit Spijkenisse.

Hobbyklei heeft als doel het aanbieden van alle soorten klei en toebehoren. Het brede assortiment van kleishop heeft alles in voorraad. Al onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd. Wij leveren al onze producten uit voorraad. Bestellingen zijn snel bezorgd.

Ook hebben wij ons assortiment uitgebreid met kleurpotloden, papieren, verf en andere materialen. Met deze uitbreiding willen wij in de nabije toekomst net zo’n compleet assortiment op bouwen als ons assortiment in klei.

U kunt gratis afhalen in Spijkenisse. Bij verzending hanteren wij geen minimale orderwaarde. De verzendkosten zijn slechts € 3,99 inclusief btw. Bestel je voor meer dan 50,- dan verzenden wij u bestelling geheel gratis. Over het algemeen zullen wij je order binnen 2 werkdagen leveren, mits de artikelen op voorraad zijn en er zich geen onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden.

Heeft u wellicht interesse in een van onze producten. of wilt u nog meer informatie over ons bedrijf. neem dan gauw een kijkje op onze website


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hobbyklei.nl uit de rubriek hobbywinkel uit Spijkenisse is gevestigd aan de Theemsweg 99 in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0181-621529.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Hobbyklei.nl zijn o.a. :