Le Douce in Spijkenisse

Le Douce Beauty Salon | Een schoonheidssalon in Spijkenisse, waar gewerkt wordt met 100% natuur zuivere en biologische producten.

Over Le Douce

Le Douce valt onder de rubriek schoonheidssalon in Spijkenisse.

Le Douce staat voor resultaat, service en uitstekende nazorg, behalve dat u heerlijk kunt genieten van diverse behandelingen voor uw huis, staan zij dus ook voor een gezondere behandeling en werken zij niet met injecties of andere methoden.

Bij Le Douce kunt u niet alleen terecht voor de beste en mooiste behandelingen, maar vooral ook voor exclusieve Skincare.

Maakt u kennis met Le Douce, de beautysalon staat voor exclusieve behandelingen ingericht om op een gezonde manier uw huid te behandelen. Le Douce werkt met zeer exclusieve botanische producten. Strakkere huid zonder Botox, pijnlijke behandelingen, dure operaties of chemische ingrediënten.

Le Douce werkt met onder andere Pascaud Contour, dit apparaat zorgt voor een revolutionaire huidverstrakking, Le Douce stimuleert het natuurlijke herstelvermogen van de huid door stimulatie van het collageen en elastine en we laten de huid samentrekken wat leid tot versteviging en rimpelvermindering.

Door de korte hersteltijd is dit een zeer geliefde anti-age treatment in kuurverband. Voor welness behandelingen gebruiken wij uitsluitend botanische producten die u ook gewoon kunt eten.

De behandelingen die Le Douce onder andere biedt zijn:

- Facials (Helpt bij het herstel van: Eczeem, psoriasis, kloven en acné)

- Pascoud Contour

- Wax (Voor het tijdelijk verwijderen van ongewenste overbeharing)

- Handverzorging (De verzorging van uw handen beschermt en hydrateert uw huid waardoor de nagels glanzend en roze van kleur blijft)

- Micro dermabrasie (Uiterst effectief bij de volgende huidindicaties: ouderdomsvlekken, mee-eters, gerstekorrels, ruwe, droge of schilferende huid, acné littekens en nog veel meer..)

- Kruidenstempel (De Thaise kruidenstempels worden gebruikt als aanvulling op een manuele massage.)

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

chantal donderdag 18 maart 2021

4,5 sterren

“Ben voor de eerste geweest mijn handen voelen zacht aan fijne producten. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

chantal donderdag 18 maart 2021

4,5 sterren

“Ben voor de eerste geweest mijn handen voelen zacht aan fijne producten. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Le Douce uit de rubriek schoonheidssalon uit Spijkenisse is gevestigd aan de A.M. de Jongstraat 13 in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16061690.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Le Douce zijn o.a. :