OERkracht Coach in

Ontdek de stappen die nodig zijn om positiever, weerbaarder en met meer (zelf)vertrouwen en energie door het leven te gaan.

Over OERkracht Coach

OERkracht Coach valt onder de rubriek coaching in Spijkenisse.

Ellen Videler is de oprichter van OERkracht Coach. Ik laat als afgestudeerd integraal Master OERsterk Coach mensen – vooral vrouwen – elke dag opnieuw geboren worden.

Ellen Videler heeft een boek geschreven dat je van de onzekerheid af helpt. Het is een boek voor ouders die met toenemende onzekerheid te maken hebben. Het is een boek voor onzekere vrouwen in het algemeen – en voor new born moeders. Ook meisjes in de puberteit kunnen erin lezen hoe ze van hun onzekerheden af komen.

Een boek voor zelfvertrouwen

Onzekerheid kan je kapot maken. Niet weten waar je aan toe bent, afwachten of de ander doet wat je stilletjes zou wensen. Veel mensen leven de hele dag in onzekerheid. Dágen!

We worden allemaal geboren met een prachtige blauwdruk. In de loop van ons leven vervaagt die echter. Vroeg of later komen we voor moeilijke keuzes te staan. Dan is het cruciaal om te kunnen vertrouwen op onze eigen oerkracht. De tools en praktische handvatten die ik mijn klanten leer om de inzet van die eigen kracht te versterken

‘In 10 stappen je oerkracht vergroten’ is de titel van het boek waarin Ellen Videler je gaandeweg sterker maakt, mentaal sterker. Je leert te zien door welke ervaringen of zelfs trauma’s je in je functioneren beperkt wordt. Je kunt je ervan bevrijden en tegelijk ontdekken wat jouw specifieke talenten zijn.

Het boek over het hervinden van je oerkracht is bedoeld voor individuen die aan zichzelf willen werken, maar ook voor bedrijven die willen motiveren en de adviezen van Ellen Videler als hulpmiddel kunnen gebruiken. Daarom is het boek ook een welkom relatiegeschenk.

Ellen Videler schreef het boek in de nacht. Ze schreef het in het donker van de coronamodder. Het resultaat is een weg naar licht. Het is een gouden cover-bestseller waardoor je mentaal sterker wordt en onvoorwaardelijk van jezelf gaat houden.

GOUDEN COVER BESTSELLER: een must have voor de prachtige zelfbewuste vrouw!

Het Beste Cadeau voor de ‘zelf bewuste vrouw van nu’:

- GOUDEN COVER Bestseller ‘In 10 stappen je oerkracht vergroten’ over hoe je krachtig je onzekerheden de baas wordt!

- Of als speciaal Valentijn Cadeautje voor een dierbare vriendin!

Een waardevol relatie geschenk voor o.a de actieve zorgprofessional en snelle (hulp) dienstverlener of voor iedereen die altijd graag voor een ander klaar staat. Bel de OERkracht Foon 06-20662527.

Jouw directe hulplijn met de OERkracht Coach Expert In zelfvertrouwen

- 24/7 het juiste gesprek voor meer zelfvertrouwen, structuur en houvast in je leven

- Jouw persoonlijk adviseur

- Krachtige coaching op maat…

Ontvang nu GRATIS De Gouden Cover Bestseller ‘In 10 stappen je oerkracht vergroten’ met stappen die goud waard zijn bij een Onbeperkt Coaching Op Maat Abonnement. Creëer meer geluksmomenten voor een kwalitatief beter leven.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20662527.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij OERkracht Coach zijn o.a. :