Pedicure Francine in Spijkenisse

Pedicure Francine verzorgt uw voeten op een professionele wijze.

Over Pedicure Francine

Pedicure Francine valt onder de rubriek pedicure uit Spijkenisse.

Pedicure Francine verzorgt uw voeten, verhelpt klachten en spoort afwijkingen aan voeten op zodat deze dan behandeld kunnen worden. Op deze manier kan Pedicure Francine ervoor zorgen dat de afwijkingen geen klachten worden.

Pedicure Francine is in 2012 begonnen als pedicure. Het doel van Pedicure Francine is het verhelpen en verlichten van klachten en het verzorgen van voeten van de cliënten. Ook bied Pedicure Francine basisbehandeling, diabetische en reumatische voeten behandelingen, nagelbeugels plaatsen, ortheses maken, nagelreparatie, spabehandeling en lakken van nagels. Pedicure Francine behandelt cliënten in haar salon thuis maar is ook ambulant.

Pedicure Francine is open van 9.00 tot 21.00.uur. Op deze manier weet je wie jou gaat behandelen. Dit is altijd fijn om te weten. Ook kunt u bij ons terecht voor crèmes.Deze kopen wij bij de groothandel weg.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem dan contact op voor verdere mogelijkheden en informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicure Francine uit de rubriek pedicure uit Spijkenisse is gevestigd aan de Akeleistraat 44H in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0181-284707.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicure Francine zijn o.a. :