Praktijk voor Bijbelse hulpverlening in Spijkenisse

Aandacht voor geest, ziel en lichaam

Over Praktijk voor Bijbelse hulpverlening

Praktijk voor Bijbelse hulpverlening valt onder de rubriek hulpverlening in Spijkenisse.

Praktijk voor Bijbelse hulpverlening biedt professionele psychosociale hulpverlening voor mensen die vastlopen in hun leven of in hun relaties.

Op zoek naar oplossingen voor jouw problematiek kijken we eerst wat de Bijbel erover te zeggen heeft. Niet dat er op elk probleem een Bijbelvers kan worden geplakt, maar samen zullen we gaan ontdekken welke Bijbelse principes wel relevant zijn en welke handvatten zij ons biedt om tot een oplossing te komen. De inhoud van de Bijbel heeft zeggenschap over alle terreinen van ons leven. Het geeft de richtlijnen voor het welzijn van onze geest, ziel en lichaam.

Mijn wens voor een ieder Christen is wat Johannes beschreef (3 Joh 1.2): “Geliefde broeder/zuster, ik wens dat het u in alles goed gaat en dat u gezond bent, zoals het uw ziel goed gaat.”

Ik ben Marjolein Voogt, Klinisch psycholoog en Pastoraal Counselor. In 2017 ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk in Spijkenisse. Sindsdien werk ik als christen psycholoog in mijn Praktijk voor Bijbelse hulpverlening.

Werkwijze: Na je aanmelding vindt er een kennismaking plaats. Ik hoor dan graag jouw verhaal. Ik zal tevens vragen stellen om meer informatie te verzamelen. Aan het eind van het gesprek kan ik je dan aangeven wat het plan van aanpak zal zijn.

Het is mogelijk om mij te vragen voor het geven van een workshop of seminar over een pastoraal thema. De kosten hiervoor zijn 100 euro per dagdeel + kilometerkosten (0,19/km).

Voor aanmelding dient u contact met mij op te nemen via telefoon of e-mail. Gesprekken vinden alleen plaats op afspraak. Praktijk voor Bijbelse hulpverlening is geopend op donderdag en vrijdag.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor Bijbelse hulpverlening uit de rubriek hulpverlening uit Spijkenisse is gevestigd aan de Polluxstraat 21 in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38234164.

Diensten en producten voor hulpverlening

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor Bijbelse hulpverlening zijn o.a. :