RAD Spijkenisse in Spijkenisse

RAD Spijkenisse: Belastingen, Administratie & Budgetcoaching.

Over RAD Spijkenisse

RAD Spijkenisse valt onder de rubriek administratiekantoor uit Spijkenisse.

De drijvende kracht achter RAD Spijkenisse is Anja Rave. Anja staat voor persoonlijke aandacht, uw opdracht de volledige aandacht geven en dit alles tegen een scherp tarief aanbieden.

RAD Spijkenisse voorziet u van (financiële) adviezen en verricht onderzoek waar nodig. Ook voor advies op maat bent u bij RAD Spijkenisse helemaal aan het juiste adres. Tevens kunt u bij RAD Spijkenisse terecht voor de volgende diensten:

- Opzetten van administraties: Gedurende het jaar onderhouden.

- Verzorgen BTW aangiftes: Na het aanleveren van de juiste stukken draagt RAD Spijkenisse zorg voor de aangifte.

- Opstellen van rapportages: Dit kan maandelijks of per kwartaal.

- Aanvragen toeslagen of maandelijkse tegemoetkomingen: Deze mogelijkheid is er ook voor particulieren. Denk hierbij aan huur-, zorg-, of kindertoeslag.

Maar ook voor budgetcoaching kunt u Anja inschakelen. Wanneer u financiële problemen heeft en het overzicht kwijt bent, kan Anja u helpen en bijstaan als bemiddelaar tussen schuldeiser en schuldenaar.

Op de website van RAD Spijkenisse vindt u een overzicht van de tarieven. Ook vindt u hier meer informatie over de aangeboden diensten en de contactgegevens. Of neem een kijkje op https://rad-administratie.nl/administratiekantoor-zzp/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RAD Spijkenisse uit de rubriek administratiekantoor uit Spijkenisse is gevestigd aan de Postbus 2095 in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0181-375601.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij RAD Spijkenisse zijn o.a. :