Schuijs Bouwkundig Advies in Spijkenisse

Schuijs Bouwkundig Advies: Advies op het gebied van beheer en onderhoud van uw vastgoed.

Over Schuijs Bouwkundig Advies

Schuijs Bouwkundig Advies valt onder de rubriek adviesbureau uit Spijkenisse.

Heeft u advies nodig op het gebied van beheer en onderhoud van uw vastgoed? Dan bent u bij Schuijs Bouwkundig Advies aan het juiste adres. Wij stellen hoge eisen aan het kwaliteit werk dat wij verrichten. Ook hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie.

Onze adviezen en analyses zijn niet alleen deskundig maar ook begrijpelijk en bruikbaar voor het aanvragen van offertes. Wat wij uiteraard ook graag voor u willen verzorgen. Wij houden ook rekening met het milieu, wij zijn bewust van het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Met onze relaties gaan wij graag een langdurige samenwerking aan. Door het gesprek dat wij met u aangaan, kunnen wij uw vragen en wensen vertalen naar maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten: - Opstellen en beheren van meerjarenonderhoudsprognoses NEN 2767 1 en 2. - Bouwkundige opnames. - Bouwkundig advies voor zowel dagelijks als planmatig onderhoud. - Adviseren over dak vervanging, dak onderhoud en dak veiligheid. - En nog veel meer.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan is een kijkje op onze website. En wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schuijs Bouwkundig Advies uit de rubriek adviesbureau uit Spijkenisse is gevestigd aan de Ouverturelaan 55 in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41940643.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Schuijs Bouwkundig Advies zijn o.a. :