Seeing You in Spijkenisse

Stervensbegeleiding op maat

Over Seeing You

Seeing You valt onder de rubriek coaching in Spijkenisse.

Mevr. Karin Jorissen is het gezicht en de drijvende kracht achter Seeing You. Ik werk in de zorg al vanaf mij 17e, en daarvan werk ik de laatste jaren in een Hospice. Ik geef stervensbegeleiding op maat.

Bent u op zoek naar iemand die u kan bij staan in kwetsbare situaties? Die mantelzorgers of naasten kan begeleiden in het proces van afscheid nemen? Wellicht om individuele gesprekken met u en/of uw naasten over het verdriet, onmacht ,rouwproces ,en hoe de beschikbare tijd zo zinvol mogelijk te maken? Of bent u op zoek naar iemand die u palliatieve zorg kan bieden, verlichting en verzachting van symptomen en of lijden? Zoek dan niet verder. U bent aan het juiste adres bij Seeing You. Mevr. Karin Jorissen heeft ervaring in de palliatieve zorg en de juiste opleiding waardoor ze u deze begeleiding kan bieden. De begeleiding zal altijd aangepast worden op uw wensen en behoeften.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van Seeing You. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Seeing You uit de rubriek coaching uit Spijkenisse is gevestigd aan de Schaduwgras 75 in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25073341.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Seeing You zijn o.a. :