Variantkozijnen in Spijkenisse

Voor al uw Kunststof, Aluminium en Houten Kozijnen Variantkozijnen, is ijzersterk in kunststof kozijnen en aluminium kozijnen!

Over Variantkozijnen

Variantkozijnen valt onder de rubriek bouw bedrijf in Spijkenisse.

Kunststof kozijnen en aluminium kozijnen van variantkozijnen zijn niet alleen mooi, zij zorgen er ook voor dat u enorm kunt besparen op uw energieverbruik. Daarnaast hebben zij nog veel meer praktische en economische voordelen: Variantkozijnen bieden veiligheid (Politiekeurmerk Veilig Wonen), zekerheid (15 jaar garantie!), sparen het milieu en zijn onderhoudsarm.

Variantkozijnen levert en monteert een breed assortiment kunststof, houten en aluminium ramen deuren en puien voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast levert en monteert Variantkozijnen gevelbekleding, dakkapellen, aanbouwen, horren en zonwering. Deze producten kenmerken zich door hoge kwaliteit en de vele variatiemogelijkheden . Uiteraard garandeert Variantkozijnen altijd de voordeligste prijs-kwaliteit verhouding te hanteren.

Op afspraak bent u van harte welkom in onze volledig vernieuwde showroom. Hier tonen wij u de verschillende mogelijkheden om ook uw woning volledig naar uw zin te maken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

HW vrijdag 16 november 2012

0,5 sterren

“We hebben door variantkozijnen een dakkapel en 2 velux dakramen laten plaatsen. Vanaf dag 1 alleen maar ellende en een hoop ergernis. Nu zitten we met meerdere verzakkingen in het dak i.v.m. het niet opvangen van de doorgezaagde balken. Dhr. Burgazz reageert niet meer sinds hij zijn buit binnen heeft. Om een heel lang verhaal kort te maken, Variantkozijnen of hoe het nieuwe bedrijf van dhr. Burgazz ook mag heten is K.. met P....!!!!!! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Contact opnemen

Variantkozijnen uit de rubriek bouw bedrijf uit Spijkenisse is gevestigd aan de Ir. H. De Grootweg 10A in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0181-283482.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Variantkozijnen zijn o.a. :

Nieuws van Variantkozijnen in Spijkenisse