VitaMula Coaching in HELLEVOETSLUIS

Word regisseur van je eigen leven!!

Over VitaMula Coaching

VitaMula Coaching valt onder de rubriek coaching in Spijkenisse.

Sandra de Jager is de drijvende kracht achter Vitamula Coaching.

Mijn passie is werken met mensen en ze begeleiden in hun zoektocht om weer goed voor zichzelf te zorgen. De coaching, de leiderschapstraining, de opleiding tot leefstijl en vitaliteitscoach, yoga en meditatie hebben mij laten inzien dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Ik coach mensen die tegen problemen aanlopen rondom gewicht, stress en onzekerheden. Ik begeleid en leer ze zichzelf kennen. Zodat ze weten waarom ze bepaalde keuzes maken. En laat ik ze inzien welke kwaliteiten ze hebben en hoe ze deze in kunnen zetten en zo weer regie te kunnen nemen over hun eigen vitale leven. En hard werken doe ik nog steeds, want ik wil het beste voor de mensen in mijn coachpraktijk.

Coaching is persoonlijk, er moet een klik zijn. Daarom is er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. En als er een klik is kun je kiezen voor een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan. Mocht je toch wat meer begeleiding nodig hebben dan kan ik je met drie of vijf coaching sessies verder op weg helpen. Of je kiest voor een volledig coachtraject. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, maar geef je inzicht en help je bij het maken van keuzes zodat jij je leven kunt leven dat je zelf wilt.

Mijn aanbod:

- Leefstijl- en vitaliteitscoaching

- Stress- en burn-out coaching

- Strippenkaart coaching

- Leefstijl en Voedingsanalyse

- Tweekracht coaching

- Gecombineerde leefstijlinterventie

- Natuurvoedingsadvies

Ik coach je zodat je je bewust bent van je gedrag, je gedachtes, gevoelens en de signalen die je lichaam je geeft. Je ervaart balans in je leven, en meer rust en minder stress. Je maakt gezonde keuzes voor jezelf en anderen, je voelt je energiek en vitaal.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VitaMula Coaching uit de rubriek coaching uit Spijkenisse is gevestigd aan de Burgemeester van der Jagtkade 5 in HELLEVOETSLUIS. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13680737.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij VitaMula Coaching zijn o.a. :