Voetverzorging Nissewaard in Spijkenisse

Voetverzorging Nissewaard: Goede behandelingen voor een eerlijke prijs.

Over Voetverzorging Nissewaard

Voetverzorging Nissewaard valt onder de rubriek pedicure in Spijkenisse.

Wilt u graag iemand die een mogelijkheid ziet om een verzorgende, helpende en adviserende rol te spelen in de verzorging van uw voeten? Dan bent u bij Voetverzorging Nissewaard helemaal aan het juiste adres.

Mijn naam is Bianca van der Linden. In 1990 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure behaald. Na een aantal jaar als pedicure te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben toen gaan werken in het bankwezen, de horeca, kledingwinkel en de thuiszorg maar daar heb ik mijn uitdaging nooit kunnen vinden. Altijd bleef pedicure in mijn hoofd rond dwalen. In 2015 heb ik besloten om weer opnieuw de opleiding te gaan volgen en mijn kennis op te laten frissen. Ik ben een mensen mens en help graag andere mensen.

Ik biedt 3 verschillende behandelingen aan:

- Deelbehandeling. - Volledige voetbehandeling. - Wellness behandeling.

Op de website kunt u zien wat deze behandelingen nou precies inhouden. Naast deze behandelingen kunt u ook terecht bij mij voor ontspanningsbehandelingen, nagelverzorging, huidverbetering en cosmetische behandelingen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voetverzorging Nissewaard uit de rubriek pedicure uit Spijkenisse is gevestigd aan de Dallelaan 44 in Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45762400.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Voetverzorging Nissewaard zijn o.a. :