Inzicht Lessen over Leven organiseert in mei een tweedaagse workshop in België

Workshop STARGATE en In Contact Met Je Hoger Zelf.

Inzicht Lessen over Leven organiseert in mei een tweedaagse workshop in België

Het heeft een grote invloed op je dagelijks leven om meer en meer in contact te zijn met je Hoger Zelf.

Het Hoger Zelf is wie wij in de kern, in essentie zijn. Door de oefeningen, de geleide fantasieën en meditaties die we met elkaar doen in het kwantumveld gecreëerd door de Stargate, zal een ieder op zijn/haar eigen niveau kunnen ervaren wat het is om vanuit die grootheid te kunnen Zijn.

Door dat wat in deze workshop bij jou geopend mag worden, zal je leven verrijkt worden op manieren die nu nog niet te voorzien zijn. Met de oefeningen kan je verder thuis aan de slag om nog meer te groeien in jouw bewustzijn en jouw contact met je Hoger Zelf.

Hieronder kun je een aantal reviews lezen van mensen die een soort gelijk weekend al meegemaakt hebben:

* Voor mij was het heel bijzonder om echt de energie van Engelen te hebben mogen voelen. Als ik daar aan terugdenk kan het me nog steeds ontroeren. De verschillende Opgestegen Meesters die tijdens deze dagen bij ons zijn geweest met zulke prachtige energie en fantastische boodschappen. Als ik terug kijk naar mijn weekend dan heeft het mij zo veel gebracht. Ik had het zeker niet willen missen.

* Het weekend In Contact Met Je Hoger Zelf is voor mij bijzonder geweest. Ik werk als Healer en ik was zeer verbaasd om dezelfde week te merken dat mijn healingkracht zoveel sterker was geworden en dat de verbinding met mijzelf nog meer was verbeterd.

* Sommige oefeningen die ik tijdens dit weekend heb geleerd doe ik nog steeds, ik ga naar binnen bij mezelf en ben aan het ruimen geslagen. Oud zeer mag allemaal weg. Ik heb mijn Innerlijk Kind omarmd en ervaar weer een gevoel van tevredenheid, met mezelf en met de wereld. Best wel bijzonder, want zeker 10 jaar heb ik diep in de ellende gezeten en ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik zie weer licht aan het eind van de tunnel.

* Wat ik fijn vind aan deze workshop dat ik nu weet dat ik het niet alleen hoef te doen. Ik heb nu wel het gevoel dat ik hulp krijg, wat eerst niet was. Ik zat een soort opgesloten in mijzelf. Deze workshop is zeker goed voor mensen zoals ik die vastzitten om een heel weekend in deze hogere frequentie te zitten. Ik heb de opbouw van de twee dagen als zeer prettig ervaren, met pauzes en genoeg tijd om vragen te stellen.

Het werken met de Stargate behoeft wellicht wat nadere uitleg. De Stargate is een structuur die helpt op een eenvoudige wijze contact te leggen met Hogere Energetische Wezens, zoals daar zijn Engelen, Aartsengelen en opgestegen Meesters. Viviane is mondiaal erkend als Facilitator voor de Stargate en heeft de opleiding ontvangen van de founder; Prageet Harris. Naast haar praktijk in eclectische psychotherapie en healing geeft zij diverse cursussen, trainingen, workshops en lezingen.

Kom genieten en verwonder je wie je in diepste wezen bent!

Geplaatst op maandag 24 februari 2020.

Over INZICHT Lessen over Leven

Dit bericht is geschreven door INZICHT Lessen over Leven. Het bedrijf valt onder yoga en meditatie uit Spijkenisse. Trefwoorden van INZICHT Lessen over Leven uit Spijkenisse : praktijk voor hypnotherapie, hypnotherapie, hypnotherapeut, hypnotherapie praktijk, healing behandeling, meditatie behandeling, zielsregressie, stress behandeling, burn out behandeling, mentaal emotieve therapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, NLP coaching, gedachtenveld therapie,.

Lees meer over INZICHT Lessen over Leven.