Kennismakingspakket House of Crete

Proef de trots en passie van Kreta met ons kennismakingspakket, olijfolie, olijven, balsamico

Kennismakingspakket House of Crete

Het mooiste wat Kreta te bieden heeft hebben we als House of Crete verpakt in deze mooie aanbieding. Ons kennismakingspakket laat je het vakantie gevoel weer beleven, je ruikt de middelandse zee, je proeft de puurheid van de olijfolie en je waant je niet als god in Frankrijk maar in Griekenland. 250 ml olijfolie Manolakis, getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en extra vierge om heerlijk in te bakken, in salades, zo op brood of heerlijk op de huid.

1 pot koroneiki olijven 230 gram, waar onze olijfolie van geperst is. Een krachtige olijf, heerlijk bij de borrel of in salades. 1 fles biologische Balsamico. Onze Balsamico is gebaseerd op de Johannes Broodboom en heeft daardoor een zoet-zure smaak en is heerlijk in de salades, maar ook heerlijk om je vlees mee af te blussen en voor een heerlijke jus.

Geplaatst op dinsdag 5 februari 2019.

Over House of Crete

Dit bericht is geschreven door House of Crete. Het bedrijf valt onder webshop uit Spijkenisse. Trefwoorden van House of Crete uit Spijkenisse : Kreta specialist, producten uit Kreta, natuurlijke producten uit Kreta, olijfolie uit Kreta, kertpakket Kreta producten, kerstpakketten, olijven Manolakis, Graviera schapenkaas, thee uit Kreta, kruiden uit Kreta, olijfhouten handwerk, honing uit Kreta, zeezout uit Kreta,.

Lees meer over House of Crete.