Mini puppypakket voor hem of haar

Het mini puppypakket wordt verzonden als leuk kadootje voor nieuwe puppy eigenaren.

Mini puppypakket voor hem of haar

Mini puppypakket voor hem of haar is speciaal samengesteld voor nieuwe baasjes. Geef het kado en maak de nieuwe baasjes blij. Het wordt verpakt en verzonden als een mooi kadootje. Een nieuw gezinslid is ontzettend spannend voor de zowel de baasjes als de pup. Laat ze samen genieten van het mini puppypakket voor hem of haar. Met de lekkere snoepjes en het leuk speeltje wordt het een hartelijk welkom.

Voor wie geschikt:

Voor puppy´s vanaf 10 kilo. Het speeltje heeft een bijtring, handig voor als de pup moet wisselen. Ook zit er een bal in de olifant met piep geluid waardoor de pup gestimuleerd zal worden. De snoepjes zijn niet geschikt voor pups met een allergie. Het wordt verzonden als echt kadootje in een mooie kadobox van Your Precious Gift.

De kosten zijn €14.99 (exclusief € 4,95 verzendkosten).

Geplaatst op dinsdag 23 april 2019.

Over Your Precious Gift

Dit bericht is geschreven door Your Precious Gift. Het bedrijf valt onder webshop uit Spijkenisse. Trefwoorden van Your Precious Gift uit Spijkenisse : kadobox hond, kadobox kat, cadeaubox hond, cadeaubox kat, kleine kadobox, cadeau voor hond, puppy cadeaus , speeltjes kat.

Lees meer over Your Precious Gift.