STARGATE ERVARING

Ondergedompeld worden in heerlijke energie,d ie nog helend kan zijn ook!

STARGATE ERVARING

De meditatie van een Stargate Experience, zal je een heerlijk gevoel geven. Het is alsof je ondergedompeld wordt in liefdevolle energie.

Dit jaar is een bijzonder jaar; het hele jaar wordt er al een soort 'nieuwe' energie naar de aarde gebracht. Deze energie zal ons, mensen, helpen meer en meer in onze eigen kracht te komen staan. Meer en meer te weten wie we werkelijk zijn en ook helpen te leven vanuit ons hart.

Je ziet al veel dingen gebeuren om je heen. Veel van wat jaren, zelfs eeuwen verborgen is geweest komt aan de oppervlakte. Dat moet allemaal uitgezuiverd worden.

Voor mensen die niet de belofte kunnen zien, die achter al die ellende ligt, kan het als bedreigend overkomen. Al die negativiteit die aan de oppervlakte komt. Het mooie is juist, dat in deze tijd dit mag gebeuren, zodat het aan de kaak gesteld kan worden.

Weet jij niet waar ik het over heb? de termen misbruik & Katholieke Kerk en een andere Me too, zeggen je iets? Zo is er in het klein en in het groot veel leed wat nu geheeld mag worden.

Tijdens een Stargate Experience wordt jij individueel, maar ook de groep waarin je mediteert in liefdevolle energie ondergedompeld. Je hoeft niet eens te kunnen mediteren, sterker nog, het zou je zomaar in de weg kunnen zitten. Niets doen, aanwezig zijn en de Helpers uitnodigen, dat is alles wat je behoeft te doen, en ...... genieten!

Helpers moeten uitgenodigd worden, want wij leven op de Aarde, de planeet van vrije wil. Nodigen wij de Helpers niet uit, dan mogen ze niets voor ons doen.

Wil je nog meer weten over de Stargate Experience? Neem contact met me op.

De eerstvolgende Stargate Experience is op 27 oktober 2019 in Bleiswijk, bij Z11!. Zie verder mijn agenda. Op 29 oktober geef ik in Oud Beijerland een lezing over De Stargate, bij Body and Spirit, Zinkweg 222 en op 10 november een workshop van een hele dag in Body and Spirit; meer en meer in contact met je Hoger Zelf.

Alle keren wordt een feestje, dat kan ik je wel vertellen! GA IK JE ZIEN??

Geplaatst op dinsdag 15 oktober 2019.

Over INZICHT Lessen over Leven

Dit bericht is geschreven door INZICHT Lessen over Leven. Het bedrijf valt onder yoga en meditatie uit Spijkenisse. Trefwoorden van INZICHT Lessen over Leven uit Spijkenisse : praktijk voor hypnotherapie, hypnotherapie, hypnotherapeut, hypnotherapie praktijk, healing behandeling, meditatie behandeling, zielsregressie, stress behandeling, burn out behandeling, mentaal emotieve therapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, NLP coaching, gedachtenveld therapie,.

Lees meer over INZICHT Lessen over Leven.