Stargate Experience in Bleiswijk, bij Body and Spirit

Een bijeenkomst met een fysieke Stargate is een bijeenkomst waarin je andere dimensies kunt ervaren.

Stargate Experience in Bleiswijk, bij Body and Spirit

De Stargate is geconstrueerd vanuit de Heilige Geometrische vormen en - wanneer het is geactiveerd - creëert het een zeer sterk energie veld in de kamer. Door de intentie van de groep wordt de Sterrenpoort gevoed en haar frequentie verhoogd van de 3e naar de 12e dimensie. Bij iedereen, aanwezig in dezelfde ruimte, wordt het eigen energieveld mee verhoogd. De multi dimensionele energie vanuit de Sterrenpoort raakt iedereen op een diep niveau.

Over de hele wereld wordt met de sterrenpoort gewerkt. Veel mensen hebben aangegeven het volgende te hebben ervaren na een Sterrenpoort ervaringsavond:

* healing en nieuwe balans in het fysieke lichaam

* helderheid en beter inzicht in diverse zaken/problemen

* diepe rust, wegnemen van stress

* healing capaciteiten geactiveerd of toegenomen

* spontane activering van het innerlijk weten?

* bewustwording van het grotere geheel

* manifestering van synchroniciteit in het leven

Het prettige van de Sterrenpoort ervaring is dat je eigenlijk zelf niets anders hoeft te doen, dan relaxt te luisteren en aanwezig te zijn. De meest gehoorde ervaring na een Sterrenpoort ervaringsavond is dat men een gevoel heeft van blijdschap.

Enkele ervaringen van deelnemers na het bijwonen van een Stargate avond:

De meditatie heb ik ervaren als een gewaarworden van liefde, kracht, troost, compassie, vrede en speelsheid – zo puur, mild, intens en krachtig in eenvoud.

Het voelde als een bad van heling met volledige acceptatie van mij als persoon. Heel bijzonder en mooi!

We hebben genoten van die heerlijke meditatie.

Mijn linkerknie heb ik niet meer gevoeld, wat heel fijn is. Ik had best veel last van die knie de laatste tijd. Je weet misschien dat mijn rechterknie een kunstknie is en dat er bij de linkerknie ook al helemaal geen kraakbeen meer zit. Zolang ik geen onhoudbare pijn heb wil ik een tweede prothese uitstellen. Dus ik ben heel dankbaar wat de meditatie maandag met me heeft gedaan.

Voor mij had de meditatie iets magisch. Ik kan het niet verder uitleggen. Ik heb de trilling gevoeld en dat voelde als vertrouwd.

Het valt me op dat ik afgelopen drie weken hele bijzondere dromen heb. Helaas niets opgeschreven, maar ik word steeds verbaasd wakker. Ik ga ze dus nu wel opschrijven!

De meditatie heb ik ervaren als heel krachtig. Ik kon makkelijk door alle lagen heen stromen. Vooral het in contact komen met de energieën van de Opgestegen Meesters vond ik heel bijzonder en het versmelten met hun essentie was heel ontroerend en toch ook weer heel vertrouwd.

Voor mij had het iets vertrouwds. Ik voelde sensaties bij het afzonderlijk aanroepen van verschillende Opgestegen Meesters. Diep ontspannend en het voelde als een warm bad.

Omhoog gaan door de dimensies heb ik ervaren als een soort buis, donker van binnen, wervelende energieën aan de buitenranden met een oneindige lengte het universum doorkruisend.

Ik zag mijzelf omgeven door een bal van energie, voelde me volkomen veilig en nieuwsgierig naar de dingen die komen zouden. Ik zag mezelf steeds kleiner worden tot nagenoeg een stipje omgeven door een steeds grote wordend veld. Heb de Liefde kunnen ervaren en dit nog dagen bij me gevoeld.

Ik heb vol ontzag alle door jou uitgenodigde engelen, Opgestegen Meesters stuk voor stuk kunnen begroeten en mocht ervaren welke specifieke eigenschappen zij met zich meebrengen. Brengers van leven, wijsheid, kracht, humor, liefde, balans, creativiteit, speelsheid, zonder dwingend of veroordelend te zijn maar altijd met een onbaatzuchtige liefde voor alles en iedereen.

Ik voelde de energieën van de engelen elk met hun eigen trilling en werd bewust dat alles in het universum een tot materie getransformeerde uitdrukking is van deze energieën.

Het contact maken met de energieën van de dolfijnen was voor mij een feestje. Ik hoef ze maar in de ogen te kijken en zie hun intelligentie, hoe zij in contact staan met de velden van de energieën. Ben blij! Dank!

Aanmelden bij info@levensinzicht.com, kosten 25 euro te betalen aan de deur

Bleiswijk, Edisonlaan 28a (1e etage)

aanvang 13.30 uur, inloop vanaf 13.15 uur

na ontvangst aanmelding wordt er een mail ter bevestiging gezonden met aanvullende gegevens

Geplaatst op woensdag 31 juli 2019.

Over INZICHT Lessen over Leven

Dit bericht is geschreven door INZICHT Lessen over Leven. Het bedrijf valt onder yoga en meditatie uit Spijkenisse. Trefwoorden van INZICHT Lessen over Leven uit Spijkenisse : praktijk voor hypnotherapie, hypnotherapie, hypnotherapeut, hypnotherapie praktijk, healing behandeling, meditatie behandeling, zielsregressie, stress behandeling, burn out behandeling, mentaal emotieve therapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, NLP coaching, gedachtenveld therapie,.

Lees meer over INZICHT Lessen over Leven.